lördag 6 februari 2016

PUTINS FAMILJ...

Då man ser så här från sidlinje då det gäller Vladimir Putins familj så förstår jag varför Ljudmila Putina hans före detta fru skiljde sig från Vladimir. Hon blev kär i en hederlig hårt jobbande polis men som efter några år blev en annan person i maktens korridorer.

Från en hederlig polis till en kriminell korrupt polis tog han och hans gamla KGB kompisar några olika statliga bolag; järnväg,bank, byggföretag,kärnkraftverk, vägbyggföretag , stålverk, investeringsföretag m m. Men då dom tog detta kom krav från andra politiska toppar inom hans parti att dom också ville ha en del av kakan. Och inom loppen av ett par år hade 95 % av dom statliga bolagen blivit 5 stycken kvar. Med betydligt mindre statliga intäkter leker nu Rysslands oligarker: Rysslands mäktiga landsförsörjare och beskyddare med att ytligare fler statliga bolag blir i Putins och hans vänner oligarkernas ägo. Och därmed sänker ytligare årliga intäkter till den Ryska statskassan. Och dessa oligarker har också barn som nu i en konstig verklighetsbild lever att dom kan fortsätta plundra Ryska staten på företag och pengar. Som om Rysslands oligarker tror Ryssland har aldrig sinade  källor att ta av. Vilket egentligen skyndar på Ryssland till ättestupan. Då Rysslands 100 oligarker är så bottenlöst egocentriska och giriga så nu eliminerar dom politiska oppositionen precis som al-Assad gör i Syrien och Turkiets president gör med sina politiska opponenter.

Rysslands 100 kriminellt rika oligarker förlorar sin värdighet för varje vecka som går, då endast dom kan med att återge dom stulna företagen till ryska staten och få tillbaka lite värdighet så nytt politiskt parti kan komma till makten. Men tyvärr verkar det bli så att andra oligarker med mörkare politisk agenda kommer med alla medel att motarbeta Rysslands korruptionspolis och politiska opposition med dödligt våld för att behålla sina stulna förmögenheter. Som gör Ryssland mer dödligare och mer av diktatorisk stat. I denna farliga smet finns Bo Andersson som jobbar ensam mot korruption för att Rysslands bilmärke ska ha en korruptionsfri och bra rykte. Den stackaren har mitt största empati för han dödligt riskfyllda jobb. Putin lät han får beväpnade livvakter, se sådan utveckling enligt Putins dröm.

Barnen till dessa kriminella oligarker kan man inte skylla på utan det är dom vuxna nu aktiva oligarkerna som ska ha skulden för Rysslands nu alltmer hemlösa och fattiga befolkning. Bara för att Rysslands 100 oligarker visar sig mer ovärdiga ryssar med att sänka, undvika skatter, sänka låneräntor från 9% till 2% och roffa åt sig dom sista statliga bolagen och göra dom 60% oligark ägda av Putins oligarker och maffia.Så summa då man ser till helheten förlorar man respekten för nuvarande ryska regeringen och Rysslands 100 oligarker med att dom visar ingen empati för alla dom pensionärer som får gå från hus och hem på grund av korruption allt från regeringsnivå. Till fångvaktare som pressar familjer på pengar för att familjerna vill skydda sina barn som är i fängelse, men en död fånge pratar inte, så fast många åldriga föräldrar belånat sina bostäder för att skydda sina barn men ändå sen få en död kropp från fängelset. 

Denna tråkiga kriminella verklighet i Ryssland sträcker sig från regeringstoppen ner till fångvaktare, tull, militär och personal på Rysslands anrikningsverk för tillverkning av kärnvapen. Vladimir Putin och hans KGB kompisars stora dröm Ryssland i hans ögon kontrollerat kaos och anarki.

Nog har Putin fått sin dröm förverkligad med stora hälsorisker för befolkningen och kostnader för den statliga ryska sjukvården då ryska maffian far runt med högradioaktiva substanser till grannländer och försöka bistå DAESH med dessa dödliga substanser för tillverkning av smutsiga bomber som planerades användas mot EU länderna. Till NAZISTERNAS stora glädje både i Ryssland och runt om i världen.

Man kan faktiskt tro att Putin vill ta med stora delar av världens länder med befolkningen i sitt och ryska oligarkernas fall. Ovänner som goda affärspartners är han med dold förtjusning beredd att ta med sig om han kan. För Rysslands oligarker har ju en skev affärs etik kan man lugnt säga med flera praktiska exempel i olika delar av Europa.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar