söndag 28 februari 2016

ALLTSÅ KARLAR !!

Alltså karlar, dom som är utan kvinnor gör som Putin och hans gäng har gjort. Skyddar och berömmer massmördare och bygger upp ett land med våld, mord och dödlig korruption då man vet att sådana ledare och samhällsstrukturer är kortlivade med förödande konsekvenser vid det totala sammanbrottet som nu sker.

Men som många politiker i Usa ställde sig frågan kommer Putin och hans gäng gå en dödlig utgång tillmötes eller stå som män med ryggrad och göra en fredligare utgång som dom själva kan genomföra utan att en massa mera människor runtom i världen blir mördade för sina åsikter som är mot korruption.

Jag beundrade äldsta frun till Usam Bin Ladin denna kvinna som gick emot sin man för att skydda sina söners företag från konkurs för deras fars destruktiva beteende. Hon är för mig en god arabisk förebild men även en förebild för kvinnor gift med med män med samma destruktiva beteende som al-Assad, Putin, Erdogan, Al-Sisi visar precis som Usam gjorde, för dessa män hamnar faktiskt i samma liga som Usam om man ser ur det stora perspektivet för dessa män har inte gjort nåt smått.

Kvinnor har en stark förmåga att veta etiska begränsningar och ha en ryggrad att stå för saker dom gjort fel som männen tycks sakna. Bakom varje man står en ännu starkare kvinna som försöker hålla sin man mer jordnära och realistisk. Och dom männen som följer sin kvinnas råd är dom som kommer tillbaka med anständighet och värdighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar