måndag 1 februari 2016

NYA ANSIKTET PÅ RYSSLAND...

Att Putins envetna inkomst sänkande för sina statsanställda och pensionärer får sina allvarliga konsekvenser vilket hans och hans oligarker anser är naturlig utveckling. Att allt fler få gå från sina hem lägenheter och hus för att deras inkomster blir allt mindre och inte räcker till till det nödvändiga.

Men dom nya hemlösa på Rysslands gator blir glad för det lilla man ger dom den saken är klar även om det är kaffe och en kaka eller ett mål mat. Sen är det ju frågan vars dom dom sen sova och slippa vinterkylan.

Dom hemlösa barnen är ju ett ännu allvarliga brott om man är från ett demokratiskt land. Men Putin och hans oligarker anser rejält sänkta räntor på lån och att köpa statliga företag till lågt pris för att tillfälligt släcka ekonomiskt underskott och få mer privata välfyllda plånböcker är viktigare 2016.

Då dom oligarkerna kunde med lätthet få tillbaka sin värdighet med att återlämna 80% av vad dom tagit från ryska staten sen år 2000, men tråkigt nog verkar dom inte ha den insikten och som en trotsig liten 4 år gammalt barn bita sig fast vid det stulna som måste återlämnas förr eller senare, dom själva eller att deras barn får reda upp det föräldrarna gjort brottsligt. Snacka om vilket arv till sina barn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar