onsdag 10 februari 2016

AIRBUS A321 KRASCHEN SINAI ÖKNEN...

Sen ryska Airbus A321 flygplans kraschen i Sinai öknen 31/10-2015 har jag funderat varför planet ändrade kurs. 
Anledningen är att för att det pågick en rad olika beväpnade konflikter i olika delar av Egypten och DAESH avfyrade en missil som sprängdes framför planet som fick piloterna att reagera automatiskt att ändra flygkurs mot Sinai öknen. Hade nån av piloterna kommit ut och satt sig med passagerarna så hade dom reagerat och ringt på sina mobiltelefoner. 

Vilket då leder nu fram till hur allt gick till, efter piloterna ändrat kurs fanns en DAESH anhängare väntandes i Sinai öknen med en utlösare som kunde med radiostyrning utlösa bomberna ombord på planet. Så varken piloterna eller passagerarna visste dom flyg mot en säker död. 

Att dom valde öknen istället för stad eller samhälle i Egypten var att dom ville inte också ha  Egyptens militära president al-Sisi och Putin att sen ha en stark anledning att angripa DAESH fästen i Syrien,Irak, Jemen och Afghanistan. Dom visste att det ryska sprängda passagerarflygplanet hade en låg prioritering för Vladimir Putin. Men hade det gällt militära flygplan är det högsta prioritet. President al-Sisi hade däremot gått in med full militär styrka om dom sprängt planet över egyptiskt befolkat område. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar