torsdag 3 november 2016

DMITRY MEDVEDEV RYSSLAND PREMIÄRMINISTER KORRUPT !!


Att premiärminister Dmitry Medvedev Ryssland tagit emot enorm gammal slott  och byggnader i miljardklassen och lever nu privat med huspersonal, tennisbana, pool, yatch, skidspår och avgränsat område på 4 stycken fotbollsplaner på ryska befolkningens skattepengar.

Han den hederliga advokaten, humanisträtts kunnig expert från ST Petersburgs universitet och skicklig affärsman, men nu har jag förlorat respekten som trovärdig advokat och humanist rättskunnig expert och som hederlig affärsperson som gått så djupt i korruptions djupa vatten som han nu gjort. Med hjälp av Vladimir Putin och hans KGB kompisar.

Den ryska politiska oppositionen och ryska befolkningen som nu har det jobbigt ekonomiskt medan Putin och vänner får det bara bättre och bättre medan 34 miljoner får knappt ekonomin gå ihop varje månad och många får jobba utan lön och förlora sina hem och därmed sina fasta inkomster.

Dom som ska verkligen känna av sanktioner måste vara Vladimir Putin, Dmitry Medvedev och hans inre cirkel och deras familjer det är det enda sätt vi kan rädda flera hundra tusen människor från att frysa ihjäl i ryska vinterkylan och av undernäring. FN måste även vara med på dessa sanktioner för nu börjar Putin och hans oligarker bli ryska Nord Korea. Putin har värre saker som också inbegriper USA också. Med att han anser Trump att lättare att bestämma över så känner han sig trygg att han kommer att styra hela FN och större delen av oljan i arab regionen och få del av profiten. Men med sanktioner dämpas den lusten att skapa mer krig och kriminalitet ala Putinkaos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar