lördag 12 november 2016

DEMONSTRATIONERNA MOT TRUMP...


Jag beundrar dom som nu demonstrerar fredligt för att öppet säga sin mening som inte kom fram i valrörelsen. Men att dom etablerade elit politikerna skulle gå med på att byta till ett mer demokratiskt system tror jag inte på, inte dom närmaste årtionden. 

Åter igen handlar det om olja till Bush oljebolag, gas till Cheney's gasbolag och åter ge mer makt till övriga storföretag i USA, som också är Trump's vänner. I och med att han tar bort en del byråkratiska säkerheter som inte så rumsrena företag och deras sätt att sköta personal, miljö och personalens säkerhet. Men det viktigaste ge sig själva en skattesänkning och sänka lönerna för att få tillbaka företagen i Asien till USA så krävs det en lönesänkning. Så det blir en återgång med besked på en rad olika områden.

Och med att Trump och hans gäng vill återgå till dåtidens drift av gruvor, olja&gasborrning så kommer också sjukdomarna skjuta i höjden och därmed belasta sjukvårdsbudgeten förutom förstörd natur och förgiftade sjöar och floder. Och det här är frågan om utvecklingen i USA, då det gäller utlandet och Mellanöstern blir det en repris då det startade med Usam Bin ladin och Al Qaida med George W Bush. 

För det gamla gänget så ....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar