onsdag 19 oktober 2016

USA'S VALDEBATT IKVÄLL

Det ska bli intressant att se valdebatten ikväll (Usa tid) här i Sverige blir det klockan: 03 på morgon. Hoppas man slipper höra Trump anklaga Clinton än för det ena än för det andra, vad som skulle vara mer intressant är hur ska han uppträda som en president och prata politik vad han vill göra på utrikesområdet, miljön, sjukvården, för vilka grupper i samhället han vill höja lönerna och få dom privata bolagen att följa hans vilja.

Från Clinton skulle jag vilja höra mer om hur hon kan stå friare ifrån inflytande från Bush och Cheney och NRA även Tea Party rörelsen som är emot vad USA'S väljare är för.

Den som kan vara mer fokuserad på den politiska agendan kommer också och visa mer kapabel att vara president. Detta dravel som nu varit mer skandaler och tillmälen och anklagelser om valfusk är inte längre gångbart och missgynnar förtroendet för dom som politiker.

Och med att Donald Trump stödjer NRA då han nu hetsat sina mest fanatiska väljare som nu talar om aktivt med vapen i hand försvara valstationerna och hålla ordning som banar väg för att Donald Trump ska vinna. Jag hoppas på det allvarligaste att Donald Trump avråder sin fanatiska anhängare inte ta med vapen till vallokalerna 8/11-2016.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar