torsdag 20 oktober 2016

KATERINA PUTINA I KORRUPTIONSUTREDNING...

Då Vladimir Putins dotter Katerina Putina gifte sig med en son till en gammal KGB kompis till Vladimir. Nu är det så har att Vladimirs förmögenhet är värderat till 200 miljarder kronor varav han gett sina döttrar 1 miljard kronor var i förmögenhet. Hans gamla KGB kompis är värderad till 510 miljarder kronor. Det är då dessa ungdomar då gifte sig som Putin fattar ett beslut som gör att dessa ungdomar nu är satt under utredning av korruption och skattefusk. Han skrev över stora aktieposter på den blivande svärsonen i Rosatom, Gazprom och 2 andra statliga bolag och även skrev över 50 miljarder i kontanta pengar  på sin blivande svärson. Hans vackra dotter.


Det är nu mina modersinstinkter kickar in, hur kan man betala den blivande svärsonen aktier och enorma summor kontanter då dennes far är 310 miljarder rikare än president Vladimir Putin. Att försätta sina barn i en stor korruptionshärva är oförlåtligt, detta beslut låg utanför Katerinas möjlighet att påverka. Men det visar det låga förtroende man har för sin svärson och sin kompis. Hans KGB kompis kunde ha gett sin son 1 miljard han också så paret har varit ekonomiskt jämlik istället för att blanda in sina barn i girighetens vansinne i ryska oligark eliten.

Har han så lågt förtroende att sin vackra dotter inte kan vara älskad för den hon är utan måste betala en man och dennes far ytligare från statens egendom och dra in dom in deras destruktiva värld. Både Vladimir Putin och hans gamla KGB kompisar som drar med sina barn i fördärvet utan gränser gör mig riktigt arg. Och fördömer deras ageranden som pappor och som före detta poliser till vad nu detta par och vad som nu väntar fler barn till oligarker. Tyvärr behövs det, men man hade ju hoppats på att dom vuxna männen skulle reda ut sin illaluktande soppa och inte deras barn.


Sen hur saker och ting kommer att resultera i återstår att se, men vi omvärlden kommer ha ögon och öron om några oegentligheter uppkommer i kampen mot korruption från Kreml eliten. Att betala skatt tycker jag varje fall ska vara självklart sen hur dom agerar i dom övriga frågorna blir väl som vanligt, att inte följa avtal om reducera och agera mot korruption och skattefusk ,tomma ord på ett papper då det gäller Kreml eliten. Tyvärr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar