söndag 23 oktober 2016

CLOWN HYSTERIN BLIVIT BARNENS TRAGISKA EVENT...



Det var bättre förr, då var clowner roliga och var för barn anknutna med roliga saker. Som roliga clowner halloween och maskerader men också cirkus.


Nu för tiden samman knippas clowner med vara rånare, våldtäktsmän, mördare, misshandlare, aggressiva clowner som vill sätta skräck i våra barn. Och stjäla meningen som det var tänkt från början med clowner. Clowner på cancerkliniker där barn kämpar mot svårartade cancer får sin tråkiga sjukhus tid med stunder av en rolig clown. 

Små barn har stora öron och ögon att se med. dom uppfattar nyhetsflödet om clowner som mördat, rånat, våldtagit, misshandlat och aggressivt skrämt småbarn för sitt egna höga nöjen skull.

Några idiotiska vuxna har stulit deras roliga vänliga clown och gjort den till nåt farligt som man ska frukta. Då barn säger till föräldrar att dom inte ska gå ut halloween helgen, borde man förstå hur allvarligt situationen har blivit för många barn runt om i vår värld. Deras oro ska inte reduceras utan respekteras och göras nödvändig förändring.


Men visst kommer det vara utklädda rånare, mördare, våldtäktsmän och våldsverkare bland dom få barn som vågar vara ute och fira halloween utklädda dom också, men att brottsstatistiken stiger denna helg det kan vi nog vänta oss. Frukta nej men mer vaksam på omgivningen det borde man vara.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar