söndag 17 april 2016

PUTINS SENASTE DEKRET...

Den nya armen som består av 500 000 av ryska armen, FSB och anlita Kadyrov och hans elitsoldater då dom som opponerar sig mot hur Putin och hans oligarker styr Ryssland och Rysslands företag med utländska affärspartners.

Man inser ganska snabbt att girigheten bland oligarkerna är nu gränslösa i och med att han gör så att Solotov, Putin, FSB och Kadyrovs elitsoldater får total straffrihet för deras handlingar som kommer att ske i Ryssland. Om jag skulle ha kontor och anställda i Ryssland skulle jag vara beredd att förlora en stor del av företagets kapital i Ryssland till Putin och oligarkernas privata fickor. Som Putin kommer åt med åtal av smuggelvaror och korruption för utländska bolag. Senaste anklagelsen var mot IKEA att smuggla in ej redovisade varor. Utan förvarning gick ekopolisen och gjorde en räd mot ett varuhus i Ryssland, utan att finna ett bevis på anklagelsen. Min instinkt säger mig mutan för att slippa besvär med ryska oligarker har stigit väsentligt i höjd belopp.

Ryssland har verkligen blivit ett ryskt Mexiko. Nu kommer det att inte finnas nån politisk opposition och kvinnliga politiker med småbarn kommer att snabbt av säkerhetsskäl sluta som politiker. För det blir som i Mexiko där en nytillträdd politiker blev på sin första arbetsdag ihjälskjuten i sitt hem inför hennes 2- & 4- år gamla barn av maffian.

Enda skillnaden mellan Ryssland och Mexiko, Mexikos president jobbar mot maffians destruktiva makt och för folkets trygghet och välfärd, medans Rysslands president försvagar dom ryska medborgarnas rättigheter och stärker dom kriminella oligarkernas makt om Rysslands alla börsnoterade bolag och oligarkernas möjligheter att behålla dom stulna förmögenheterna.

Det är frågan hur länge kommer dessa soldater gå med på att skrämma befolkningen till total destruktiv underkastelse och förhala den dödliga våldsamma process mot Rysslands ekonomiska undergång.

Den frågan som ställts på Twitter hur många av Rysslands vanliga befolkning är Rysslands oligarker beredd att offra för att behålla det dom en gång stulit. Att det kommer att bli åtskilliga den saken är klar då Kadyrov är inblandad det kommer att röra sig om över <100 000 ryska medborgare som inte sympatiserar med Enade Ryssland och Putin.

Samtidigt man blir jättearg över vad han nu helt öppet gör, visar hans totala avsaknad av etiska gränser, empati och verklig verklighetsuppfattning blir man så förundrad hur kan kan tro att detta ger ryska företag en extra positiv skjuts till mer utländska affärskontakter.
För mig är det gigantiska varningsklockor och som koncernchef för börsnoterat företag med civila människor sparkapital skulle jag inte tråckla in mig i så osäkra och farliga affärspartners som den väg nu Putin och hans oligarker gått inför.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar