lördag 23 april 2016

PUTINS NATTENS VARGAR...

En kort tid efter att Vladimir Putin tillträdde som president för Ryssland så skapade han efter ett inköp av en Harley Davidsson ett motorcykelgäng. Detta gäng placerades på Krim för att kontrollera för Kremls räkning den ön mot Ukrainas lednings försök att återta ön.

Sen att nattens vargar sen tog högradioaktivt cesium från Krims kärnkraftsverk för att ge DAESH det för tillverkning av smutsiga bomber under 2015 för att få heroin från deras odlingar i Afghanistan. Då kan man ställa sig frågan låg Kreml bakom den farliga kriminella handlingen eller gjorde motorcykelgänget detta på eget bevåg och utsatte många civila Krim befolkning för den radioaktiva substansen dom for i kring med i en privat personbil i ett par glasrör. 

Även om nattens vargar motorcykelgänget är kriminella med svarthandel inom prostitution, knark, utpressning av företag både inhemska och utländska företag som är hederliga och betalar rysk skatt och avgifter. Så förstår jag att dom är bannlysta i dom flesta länder i och med att dom är i tävlan mot Hells Angels i dom övriga länderna. Men i Ryssland och östra Ukraina är dom i beskydd av Vladimir Putin som är deras egentliga ledare men även Rysslands president.

Hur kan en polis blivit så korrumperad och själsligen tom hjärtlös man, det är svårt att förstå. Sen att han förväntar sig att man ska känna förtroende för en sån person som affärspartner.

Sen blir det ju intressant att se hur långt Putin och hans oligarker kommer att ta striden om att behålla dom stulna förmögenheterna och hur många han kommer be Kadyrov och Kadyrovs elitsoldater mörda för att dom inte godkänner och följa hans aggressiva destruktiva plan för Ryssland och dess befolkning. Vad får dessa människor att tro dom kan fortsätta detta aggressiva beteende och provocera fram ett kärnvapenkrig med omgivande länder.

Men som tur är så är EU länderna och NATO mer fredsbejakande och sunt intelligenta att dom kommer undvika konflikter ryska militärer. Men om dom överskrider för många lands gränser för många gånger så kommer en motreaktion men mer på det affärsmässiga planet. Vilket egentligen inte Vladimir Putin räknat med, som sänker helt klart ryska militärens fortsatta aggressioner mot omgivande länder. 

Det blir då 1 för oss och 0 för aggressiv&destruktiv Putin, men på en mer fredligt produktivare sätt i och med man inte når fram till Putins sunda sida som han borde ha någonstans i sin hjärna, så får man en fredligt effektivt sätt att hjälpa Rysslands politiska opposition att återfå någon som helst makt i ryska Duman och säkerhetsrådet och inte bara oligarkernas hjärndöda nickedockor som följer Putins minsta nyck även dom destruktiva&aggressiva önskningarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar