torsdag 12 mars 2020

KARANTÄNEN...

Då man har convid-19 så kommer man att känna sig gammal, ät dom mediciner läkarna gett. Ge sig själv tid att låta kroppen läka sig själv, i sin egen tid. Vi är alla olika.

Vi är nog alla stressade av att hinna göra så mycket på kort tid och träffa så många som möjligt på kort tid. Att vi glömmer bort oss själva, att njuta av att se naturens förändringar, fåglar och deras beteenden. Sitta ute och njuta av den friska luften för ett tag, utan stressa iväg någonstans. Det är tids lyx, är vi inte själva värda den tids lyxen säg. Njuta av barn och barnbarn utan internet som kommer i dess väg. Göra roliga saker med familjen.

Det kan få fram nya sidor vi inte vi visste vi hade och få oss känna oss nakna och sårbara. För då tekniken kommit in i våra liv, så går vi och talar i våran Iphone, textar medans barnen leker i lekparken utan att delta i leken med dom. Som vi gjorde kanske förr i tiden. Och det kan komma en positiv chock för barnen att föräldrar tar sig tid med sina barn medans dom är små och vill vara med föräldrar och prata med dom i större utsträckning, än som tonåringar.

Men sen har vi ju dom ensamma som deras enda kontakt med folk är på internet. Så egentligen har vi blivit mer offentliga alla och har bredare kontaktnät över hela världen. Med människor som delar en hobby och intressen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar