tisdag 17 mars 2020

ATT TA DET LUGNT vs STRESS...

Då man stressar mycket och länge är kroppen lättare mottagligare för virus och infektioner. Så för ens egen hälsa ta det lugnt. Vi alla har olika dygnsrytmer som gör att befolkningen handlar i bredare tidsspektra. 

Så nu i COVID-19 period så handla för 5 veckor så alla får tag på sina produkter i butik och apotek. Bara 2-3 veckors karantän reducerar smittspridningen. Nu under karantän ta och titta på naturen runt omkring er. Och luften. NASAS bilder från rymden visar våran giftiga luft över vår jord har minskat med 80%, bara på några veckor.

Ta er tid och fundera under karantänen, hur ni vill miljön ska vara framöver. För nu kommer mycket att ändras framöver 2020. Men nu med ett nytt sätt att tänka. Inte med storskalig produktion, utan med småskalig produktion närproducerat. Vilket minskar utsläppen och antibiotikan i djurens kroppar. Att ha en liten odlingslott för många är en positiv sak även för ekonomin. Vilket minskar ner transporter långa sträckor. Visst kommer vi fortsätta om några år att resa men transporterna kommer att vara med miljövänliga. Och det viktigaste är inte att köpa en massa kläder, teveapparater, Iphones, datorer så fort något nytt kommer ut. Produkter framöver kommer vara gjort och återvändningsmaterial. Och det skonar våran miljö.

Vi har redan idag börjar tillverka vissa produkter i återvunnet material. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar