tisdag 24 januari 2017

OLIGARKERNAS LYXIGA PALATS...


Oligarkernas lyxiga palats har en väldigt dyr månadsdrift som dessutom går på rysk gas i uppvärmning. Dessa oligarkers bostäder som ligger på 1000 kvadratmeter för minsta bostadsytan har en driftskostnad på 2 000 000 USA dollar i månaden. Och det är nu bevisat att oligarkerna låter dom övriga ryska skattebetalarna stå för dom kostnaderna medans deras löner och företagsvinster går till deras privata lyxkonsumtion. Och har sen år 2000 inte höjt några löneinkomster för dom anställda.

Vilket inte fått direkt skjuts på stats ekonomin på längre sikt än då Putin och Enade Ryssland vill vara kvar i makten. Då höjer man tillfälligt statliga löner och sen då valet är genomfört höjer man skatter på låginkomsttagarna, pensionärer, medelklassen och småföretagarna på en rad olika områden.

Och nu senast så förbjuder Putin att Alexey Navalny inte får samla in pengar till sin politiska kampanj och dessutom tillåter misshandel av kvinnor och barn, säger att dom män kan nu inte straffbeläggas. Det visar mer att Putins parti Enade Ryssland har MÄN som vill kunna misshandla sina kvinnor och barn ostraffat. Man kan lugnt säga att dom ryska oligarkerna har tappat att sunt förnuft av etiska och moraliska riktlinjer och blivit tomma vandrande skal utan hjärta och förmåga till empati.

Dom hånar människor som arbetar ärligt och hederligt och använder den statliga teven att spy ut sina cyniska propaganda av sina utländska affärspartners hederlighet och demokratiska sätt att leda sina företag. Så man kan faktiskt säga att dom smeker med en hand och med andra sticker kniven i ryggen på folk såväl inrikes som utrikes.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar