måndag 9 januari 2017

FÅNGAD AV PUTIN...


Då Vladimir Putin till dig kommer med falsk predikan om det goda livet med han, hoppa inte direkt med iver in i hans plan. Se då hur han behandlar dom som inte välfyllda plånböcker har och extremlyxliv lever. För då mest troligt du som alla andra en börda då blir, se han hittar nog att åtala dig och i straffkoloni dig kasta.

Så i Putins värld kan du mest troligt hamna i en fattig kall glasbur, endast få se Putin med sina oligarker sina plånböcker nu fylla, men lämna oppositionens folk utan gas och värme och då nu NATO Ukraina och Balkanländerna skyddar, då i ett huj han gasen till landet bredvid kapar.

För att ha mage att inte hans önskan uppfylla och kyssa hans naziskor så fina, då Kreml elitens straff du får. Se så här gör ryska maffian affärer med staten som täckmantel, som dig in i ligans garn locka, som vill dig ha att bocka för deras minsta nyck. Så hur kan man då undkomma, jo den nyckel ska jag nu avslöja, säg nej till affär med maffian ryska lakejer, då annan affär dig trygg gör, för med hederliga grejer undviker man att press få från ryska maffian som i ryska maktens korridorer sig befinner. Så kom ihåg i minne så då gott dig bringa, för den goda sidan du gått.


Jag tror det är dags att till Vladimir Putin tala...
Vare sig du är god eller ond, ditt liv är, vakna upp varje morgon och var tacksam att du fortfarande har ett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar