tisdag 6 september 2016

VLADIMIR PUTIN DRÖMPOJKEN VÅRAN...

Vladimir Putin Rysslands president ryska kvinnornas dröm. Gillar man en kaotiskt man som dras till konflikter med inbakat kaos så är Vladimir Putin singel och säkert mottaglig för rätt kvinna för honom.

 Och söt är han också, man tror att Vladimir är lång men det är han inte. Han är söt sexig rysk honungsbulle med aggressiv ledar attityd. Man tror ju med åldern stiger att mjukheten inträder. Men med hans jobb och hans liv i guld bur så blir inte livet lätt för en kvinna så länge han är president och med den ryggsäck han själv har skapat.

Han är säkert go och rar karl att ha som partner och lätt att förälska sig i, men det liv han skapat åt sig kan skapa kärlekssmärta för den kvinna som blir kär i honom. 

Men det gäller ju inte endast Vladimir det finns ju fler män som är landsledare som gått samma väg som Putin som sätter sina kvinnor i samma situation.

Så trotts den ryske buttra björnen Putin vapenskramla då han inte får sin vilja igenom har vi nu börjat tröttna på. Och sötnosen får svårare att få positiva bemötande med aggressiva skakningar då vi inte tycker som han. Så nu börjar vi vända på saker och ting och se det roliga med Putin istället. Då eskalerar inte saker till beväpnad konflikt i norra delen av världen med Ryssland som granne mer än Ukraina.

Men en sak är klar han är Rysslands sexigaste och sötaste president med karisma. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar