söndag 4 september 2016

USA'S LÅNGA HISTORIA...

USA har haft en väldigt lång historia av att dominera. 

Nu är det Ryssland och USA som strider om makten över länder med olja, gas och andra naturtillgångar dom kan få makten och kontrollen över. 

Om vi andra länder som gör affärer på en ett mer demokratisk sätt än dessa länder skulle börja ställa mera krav så skulle dessa länder bli fullkomligt förbannade på oss och börja vapenskramla och säga sådant beteende mot dom är en riktig förolämpning. 

Vänta här, alltså om vi uppträder som 2 stycken av FN:s ledande NATO länder Ryssland och USA skulle dessa två länders maktelit känna sig förolämpade. Men vi ska acceptera översitteri från dessa länder och acceptera deras affärsvillkor bara sådär  som EU&USA avtalet TIPPI som är skrivet av USA på deras villkor med små kompromisser för dom men mer för EU länderna. 

Det har varit flera årtionden av maktdansande mellan USA och RYSSLAND och denna makt dans verkar fortsätta åter igen. Varför kan inte dessa länder lära sig nånting från det som hände för 30-40 år sen istället för att repetera dessa misstag om igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar