lördag 24 september 2016

PUTIN SKA RÄDDA VÄRLDEN FRÅN....



Putin ska rädda världen från diktatorer, krig och kärnvapen. Och han ska rädda Europa från NATO eskalerande kärnvapen uppbyggnad ledd av USA. Det var NATO som tvingade han och dom ryska oligarkerna som har fabrikerna i nordöstra Ukraina att göra ett fientligt övertagande av Krim och nordöstra Ukraina. 
Han bygger inte upp stora kärnvapen missiler som är riktade mot en rad olika länder som han gör statliga affärer med. Det tvingar NATO ledd av USA honom till. Han vill ju alla bästa och säger han att dom ska godta miljöfarlig rysk gas och kärnkraft och sen för att inte priserna sen ska rusa i höjden så måste länderna ifråga lyssna och följa Rysslands minsta önskan.

Som han tydligt visar i denna video som han och oligarkerna tydligt visar sin bild av resten av världen. 
-Ingen skillnad hur första natten av ett äktenskap går blir resultatet detsamma. Förstår du Angela Merkel ?
( Ingen skillnad hur mycket amerikanare och Europa länder spelar tuff mot Ryssland enda saken av det hela... ni kommer ändå blir lurade  av oss )

Om nu ryssarna är så ena satans bra ledare varför har ryska statens företag minskat med 95% sen Vladimir Putin blev president.  Hot, hån och förakt mot hederliga länder och sen i nästa andetag smila nyllet av sig och tro att man känner förtroende för en cynisk kriminell oligark som har varit hederliga poliser en gång i tiden.

Men som sagt sår man bittra cyniska frön vida omkring på den ryska åkern så kan man självklart räkna med en jävla bitsk skörd 2017. Och då får den cyniska känslokalla Vladimir Putin stå och hoppa av ilska och spotta bitter rysk VODKA.

För till slut utan USA kommer många länder att sätta ner foten och bita tillbaka på ett mer fredligt men effektivt sätt än hans cyniska KGB kompisar vill ha omvärldens bedömanden. Att tro dom har nån som helst trovärdighet som en objektiv och empatisk fredsmäklare har han visat mer uppförande som en aggressiv rysk björn utan nämnvärt som helst personlig integritet.

Sen 2017 kan ju Vladimir Putin gå till penning kåta mannen Donald Trump och betalar han några miljoner dollar för sin snyftarvals hur illa Europaländerna har behandlat han och hans oligarker. För att hederliga länder vill göra hederliga affärer, för Putin och hans oligarker är det ju som att svära i kyrkan.

Tack för ordet gott folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar