lördag 24 september 2016

RYSKA KRONJUVELERNA DEL 2...

Hittills har oligarkerna i Ryssland visat upp Stalins bilmuseum och deras konstmuseum för allmänheten inhemska som utländska.

Men inte visat upp med stolthet dom ryska kronjuvelerna.
Kan det vara så att Putins och hans oligarker har gjort en oligarkräddning och börjat köpa upp kronjuvelerna mellan sig.

För man inser att Donald Trump blir president i USA kommer han i Januari 2017 hänga på det ryska nu låsta dörren till kronjuvelerna Men som tack för att häva affärsblockaden för ryska oligarker såklart att Vladimir Putin kommer låta Trump få köpa några av dom ryska kronjuvelerna.

I och med att dom har visat upp det bästa av Rysslands konst och andra dyrgripar men inte med stolthet visat upp igen dom ryska kronjuvelerna börjar man fundera....

För vissa människor har inte insett att det är dom kriminella privata oligarkerna man gjort en affärsblockad för ,INTE dom STATLIGA affärsföretagen. För flera stater gör fortfarande affärer med statliga bolag som är till 60-80% kontrollerade av dom blockerade oligarkerna inklusive ryska maffian.

Då är frågan gör vi framgång i bekämpning av korruption och kriminell organiserad affärsverksamhet på en rad olika områden som barnhandel, droger, trafficking, prostitution och olaga vapen, då dom vi ska bekämpa leder större delen av dom statliga bolagen ?

Tack för ordet gott folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar