tisdag 9 augusti 2016

RYSKA ELITIDROTTARE...

Att ryska regeringen har elit tänkande dygnet runt i hjärnan har gått så långt att man dopat flera elitidrottare. Då man egentligen vet att det blir dop kontroller före man blir godkänd att komma till OS eller VM. 
Men med tanke på hur många av dom ledande företagsledarna fått sina företag och sina förmögenheter känner dom tydligen att dom måste kompensera prestationskraven på elitidrottarna istället för att reda upp soppan dom tillrett själva och visa ryggrad och stå för sina beslut dom fattat.

Vad för sorts förebilder vill dom visa för kommande generationer ryska medborgare som sen ska ta över. Den nya yngre generationen har en hel del kostsamma misstag denna regerande generationen gör och lämna till efterkommande. Och då kan man förstå besvikelsen över den äldre generationens ledare både inom politik och idrott.

Sen tycker jag man bannlyser dom som dopat sig och låter dom som varit och är fri från dopning vara med i OS och VM elitidrottare både handikappade och inte handikappade oavsett vilket land dom kommer ifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar