lördag 4 juni 2016

MED SIKTE PÅ MARS...

Helt otroligt men nu kapprustar kärnvapenmakterna Ryssland, Usa, Kina bland annat för att vara första land på Mars. Dom skulle vara överlyckliga om det fanns liv på Mars.


Om det nu finns intelligent liv på Mars tror ni att dom skulle vilja ha dom landsledarna som spottar ut kärnvapen som godis och som gör att urangruvorna sprider radioaktivt avfall i våra grundvatten. För hittills har vi inte kommit på hur vi ska kunna hantera det högradioaktiva avfallet från världens urangruvor

Förutom Moslovo i sydvästra Sibirien Ryssland som har anrikningsverk som år 2000 läckte ut 500 liter högradioaktivt vatten ut i en bäck i centrum av samhället. resultatet av det läckaget kan ni se bilden ovan. Sen som grädden på moset så tog anrikningsverkets personal och hällde ut 3 stycken oljefats tunnor 300 liter på en skogs myr utanför samhället. Nu är det samhället en stängd enhet för utrikes besökare, du kan få komma in om Putin gett sitt godkännande. Men då får du endast vistas i samhället i 10 minuter för grund av radioaktiviteten. Och regeringen betalar 60 usa dollar per månad till  för mediciner. Oftast är det cancer som sitter fast i skelettet och ser ut som personen är överviktig.

Och då vi inte visar direkt ansträngning för att verkligen välja miljövänligt energi alternativ tror jag dom utomjordiska intelligenta liven inte vill har oss som sambos. För denna hets ,krigande och masshatande är ingen direkt önskan på en ny planet. Det gäller att lära sig tänka nytt och leva på ett helt nytt sätt. Och hur många politiska ledare kan tänka sig att ställa om sig liv så totalt. Det kräver ju att man har en självdisciplin och miljötänkande framtidsversion som är mer människovänlig än dagens kärnkraft och krigskonflikter och dominansbegär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar