måndag 13 mars 2017

SVERIGE & RYSSLAND...


Vi i Sverige har en annorlunda syn på Ryssland och Vladimir Putin. Då man ser hans kompis som äger och driver ryska statstelevisionen så inser man deras hån och förnedring av sina affärspartners med omgivande länder visar mer hur aggressivt osäkra dom är på sig själva Kreml eliten och dom ryska oligarkerna. 

Att skaka tass med den uppkäftiga aggressiva ryska björnen har sina risker och särskilt ingå djuplodande affärer med dom. Men nu är det så att Norge, Finland, Danmark och Sverige har militära övningar och samarbeten i olika forskningsområden vilket den ryska Kreml eliten verkar glömma. Så det är därför vi far och försöker ha en intelligent diskussion och utbyte med ryska eliten, vilket inte är lät dom man som dom lever i slutna bubblor. 


Så gott folk då ni möter en rysk Kreml spottande fräsande björn, ta det lugnt och håll distansen. Och var vaksam på vad för sort avtal ni skriver på, den ryska aggressiva begäret på respekt har sina baksidor då man blir affärspartners med dom ryska obstinata aggressiva hormonstinna björnhanarna. Fast dom inte är så gamla har dom uråldriga tankesätt som inte direkt är lönsamma i dagens affärsvärld särskilt om man bedriver hederliga demokratiska affärsverksamheter. Vilket den ryska makteliten inte direkt tycker om.


Sen vikingatiden då Sverige styrde Ryssland så har vi lärt oss, maktbegär på Putin och hans KGB kompisars vis biter surt för familjen och kommande generationer. Men vi svenskar erkänner våra krigshärjande vikingamän var grymma. Och därmed med det i minnet nöjer vi oss med det vi har idag och känner oss trygga i våra sätt att styra företag och land. Men sen har ju det blivit stora omvälvningar som nu sätter Sveriges befolkning på stora prov.Men det gäller ju också övriga demokratiska länder i vår värld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar