torsdag 23 mars 2017

EUROVISION 2017...


Ryske artisten Julia Samojlova har en bra sångröst och borde trotts Putin klavertramp att förminska hennes talang till politisk slagträ i verbalt gräl mellan Ryssland och Ukraina.

Nu gäller det för Ukraina att visa sin större mognare sida och även om hon uttalat sitt stöd för att Krim tillhör Ryssland tillåta henne att delta. Att inte falla in i Putin irriterande omogna fälla med att skicka medvetet politiskt sprängstoft till ett Europeiskt musikevent som binder samman många länder inom musiksektorn inklusive Ryssland. Att det ska komma före Kreml elitens gamla gubbsjuka inskränkta syn på omvärlden, att förstöra ett musikevent för ryska befolkningen som så mycket behöver detta event.

Är det så att Ukrainska ledningen inte kan visa en mer mogen vuxen sida för ett sådant här event gör att dom faller rakt i Putins fälla. Bästa om man kunde lägga det politiska käbblet åt sidan nu och ta det politiska käbblet senare.För bägge länders befolknings skull. Hon har en bra röst och då tänker jag inte på att hon sitter i rullstol, det har inget med hennes talang att göra. Och för sin musikaliska status hon har hoppas jag hon inte uttalar sina politiska åsikter utan går helhjärtat inför event hon är med i. Och tar det politiska vid annat lämpligare tillfälle vid ett politiskt möte tillsammans med Putin under hans många valmöten framöver i Ryssland.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar