fredag 2 december 2016

UDDA LEDARES DANS...


Ja, gott folk då Putin, al-Assad och Turkiets president Erdogan oss tar på en udda dans, på hala isens verklighets bilds bana. Då nu vi och undrar ska Donald Trump med sina ministrar oss samma bana ta. För att dessa ledare med sin udda bild på vår värld må ha, ska dom mina sina målsättningar fred kunna bringa, då var och en ur egocentrisk språk talar, för att dom vinnande ur detta ska komma. 
Dock kan man undra vad för pris får vi andra hederliga betala för att dessa i centrum ska stå och få bestämma hur vår värld ska på deras principer stå. Då dom klara resultaten visar sig redan, varför mängden eftersträvar sådana resultat och tro att dom ekonomiskt gynnas då endast fåtal lycka bringas.
Med aggressiv hatisk värld dom vill oss giva och tro detta ger lycka och harmoni mellan världen folkgrupper, se vi hetsat färdigt vi massan sen kontrollera med vänliga ord, dom sitt hat trolla bort. En dag ska vi hata och jaga för dessa män med dagens mål förverkliga, sen dagen efter dom säger nej nu ska vi inte hata och jaga för då krig och konflikter vi skapar.


Att vi människor vid snabba förändringar måste växla till ledare som endast en kort syn hava, då det för folket snart skava. För att ändra åsikter för var dag i verkligheten inte samhällen gå att bygga, för ledare inte bygga vår värld, detta endast möjligt är med folkets kraft, så ledare med hederliga mål är att kräva. Och som ledare med folkets stöd att gemensamt sträva åt samma mål , det borde vara ledarens ultimata mål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar