onsdag 21 december 2016

TURKISKA TV-SERIEN FÖRVÄXLINGEN...


Alltså då man ser den turkiska tv-serien förväxlingen, såg nyss 76 delen. Här gäller det att parera dom gamla fördomarna om kvinnans heder. Att den rika kvinnan Dilara ställer till problem för den fattigare kvinnan då flickorna kommer till sina rätta familjer. Men den rika mannen Cihan inser han vill skiljas från sin fru och efter ett tag blir kär i Cansus biologiska mamma. Och med intriger gör Cihans fru och Cihans pappa allt för att ställa Cansus mamma, så hon får dåligt rykte.

Man blir så in i serien så mentalt blir det som att se på en boxningsmatch. Dom som fastnar i hjärtat i denna serien är faktiskt Cihan, Cansu och Cansus mamma. Cihans fru och Cihans pappa vill man doppa i honung och ställa framför en bikupa.

På ett roligt och spännande sätt tar serien upp att kvinnor i dom arabiska länderna kan utan deras medverkan råka väldigt illa ut, då det är oerhört viktigt med en kvinnas heder. Det ger kvinnorna ett allvarligt underläge kan man lugnt säga.

Men jag ger bra betyg till skådespelarna för deras insatser, Turkiets president kan vara stolt över en sån bra produktionsserie och skådespelare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar