lördag 12 mars 2016

RYSSLANDS KOMMANDE JORDBÄVNING...

Nånting som jag insett är att jordbävningen som skedde i Japan 11/3-2011 kommer att upprepa sig i östra Ryssland. För som ni ser i havet som en bergskedja  längs Japans och östra Rysslands kust där är jordplattorna möts och skapar jordbävning vid rörelse av jordplattorna.

Nu är det så att tydligen har inte det skett nån rörelse i östra Ryssland så eftersom Japan flyttades 8 meter söderut så kommer Ryssland att mest troligt få en jättestor jordbävning på 9 och över i magnitud. För byggs det upp krafter och inte dessa ojämnheter inte släpper lös mindre rörelser så kommer en jättestor. För vad jag kan se sitter Ryssland ihop med Japans jordplatta. Och med att Putin och Rysslands oligarker har reducerat statens intäkter med 97% kommer dom inte klara av kostnaderna denna extremt kraftiga jordbävning kommer att åstadkomma.

Och på östra sidan har dom nukleära fartyg och ubåtar och ett stort lager med nukleära missiler vid östra Rysslands kust. Så effekten behöver jag inte gå närmare in på. Den inser ni läsare själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar