torsdag 10 mars 2016

PUTIN SKRIVER SINA DÖTRAS DÖDSDOM...

Det sägs att livet går i berg och dalbana några år. Sen går livet i cirklar och består av upprepande. Men upprepande händelser av olika människor men samma handling. 

Men först hade vi Usam Bin Ladin men han hade äldsta frun som var den starke och kunde beskydda sina barn från makens destruktiva beteende. Men naturen vill ofta ha räkningen betalt från gärningsmannen innan den är nöjd. Usam ansåg inte att han gjort fel ända in i döden, så senare omkom halva familjen. Räkningen var nu betald.

Då det gäller Vladimir Putin så har han ingen stark fru som kan skydda hans döttrar mot Vladimirs negativa liv och väg han har nu valt att gå in på. Men Putin, Kydorov och hans oligarker har gjort betydligt mycket värre saker än Usam så därav kommer naturens räkning vara högre.

Putins exfru Ljudmila Putina har min djupaste empati för det hon försökte få Vladimir på andra tankar men hade inte samma framgång som Usams fru.

Det var som en pensionär sa till mig tänk att Vladimir Putin en gång har varit en snäll och ärlig pojke och som ung en ärlig polis och vad han sen har blivit till idag. Jag personligen beundrar hans mamma med dåliga ekonomiska förhållanden men hårt jobbade hans föräldrar så han kunde få dom utbildningar han har idag.Så man kan faktiskt säga att hon var en stark kvinna som lärde han vad som var rätt och fel. Men på vägen i hans liv gick nåt snett och för resten av hans vänner oligarkerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar