torsdag 6 april 2017

PUTINS EXFRU...

Vladimir Putins exfru Lyudmilla som skiljde sig från Vladimir för några år sedan. Har gift sig med en yngre man.


Artur Ocherety han är 20 år yngre än Lyudmilla, det är henne väl unnat. Hoppas han uppskattar henne mer än vad Vladimir gjorde. Hon är en snygg mogen kvinna så denna man kan skatta sig lycklig.

Men tyvärr verkar denna palats på franska Rivieran vara köpt av korruptions pengar liksom Putins yngre dotter Katerina också gjort. Om dom med åren fått ökade inkomster och deklarerat för högre inkomster hade det varit trovärdigt att dom har haft råd med den höga månadskostnad det blir med dessa palats både utomlands och i Ryssland. Men som vanligt förväntar oligarkerna att den hederliga ryska skattebetalaren ska stå för notan medan alltfler ryska pensionärer och statligt anställda inte får sina månadslöner/pensioner utbetalda eftersom dom pengarna går till ohederliga oligarker som vill leva på andras löner och pensioner.

Så tyvärr detta beteende verkar vara genomgripande även för familjen Putin och dom många tusen oligarker som nu i ökade konsumtion av ryska befolkningens pengar går rakt ner i betalningsskygga oligarkers fickor.

Att vara rysk oligark är en riktig skam som gör att affärsförtroende förloras, men på nåt konstigt sätt i och med att man gör dagliga affärer med dessa oligarker så tror dom att dom är bäst i världen och dom inte gör nåt fel, för övriga världen fortsätter göra affärer med tungt kriminella oligarker medans hederliga hårt arbetande ryssar blir allt fattigare och fler förlorar sina hem.

Så länge man gör det möjligt för Putin och hans oligarker att fortsätta med detta vansinniga diktaturstyre i och med att oligarkerna äger 60-70% av ryska statens nuvarande bolag. Alltså 1% av landets befolkning (oligarker) äger 75% av Rysslands tillgångar som gruvor, fabriker, oljebolag, gasbolag, vapenföretag, flygbolag, flygplatser, vägar runt om i Ryssland, byggföretag, järnvägar, ishockeylag, idrottsanläggningar, eventföretag, ja listan kan göras längre. Så allt mindre pengar kommer in till ryska befolkningen eftersom man nu också sänkt löner privata som statliga och höjt skatter på löner och pensioner.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar