lördag 29 april 2017

100 PYTONORMAR I HEMMET...


Att ha 100 pytonormar i sitt hem även honor med ägg. Han försökte gömma undan ormar för djurskyddsinspektörerna från Länsstyrelsen. Men dom hittade dom.

Hur kan man gömma undan 100 pytonormar i lägenhet i Linköping. Dom var dåligt skötta så det var god anledning att hämta ormarna från mannen. Och det kostar ju att ha mat till alla ormarna också.

Nog känns det skönt att inte vara granne till honom den saken klar, puh...


tisdag 25 april 2017

GOD MORGON...


God morgon denna fina dag 26/5 från Skellefteå. Så nu jag skriver med några bevingade ord att få önska er alla en god morgon och god fortsättning på eran dag.


En snabb titt ut, ser att mesta snön smält bort och våren trotts snön trillar ner nån gång sen på morgon smält bort så vet man att verkligen våren har anlänt. Så både herre och fru och vart folk i hus och lägenhet njut av vad våren ger för roliga överraskningar i vår fina natur.


Nej, nu gott folk jag mitt morgon te ska ordna så jag min fina morgon kick får med god honung till sötningsmedel man tar. En sån god och mjuk start på morgon vad mer man kan begära.


För att sen sinnena skärpa då på förmiddagen kaffekoppen man tar, då en njutning blir som perfekt att sen med fokus på jobbet man bättre får. Tänk vad vore förmiddagen utan vårt kära kaffe.


måndag 24 april 2017

TRUMP TWEET...


Vad Donald Trump skriver om mig: Katarina Brännström är en riktigt bra tjej. Hon har verkligen vad som krävs för att göra landet stort och väl erkänt igen.

Tack så mycket Donny boy... 



söndag 23 april 2017

OVÄNTAD HYRESGÄST...


Då en sån här liten krabat sitter utanför ditt fönster och säger med kropp och ansikte: - du är väl utan katt, nu är det din turdag, jag flyttar in.

Saker kan faktiskt ha en mening, denna lilla varelse kan faktiskt fylla sin funktion i ditt liv, just precis när du behöver det utan att själv veta om det. Ta emot vad moder natur giver.

TRUMP LIKNAR ELLER...


Frågan är mer varelsen lik Trump då han är på detta humör eller Trump liknar varelsen helt enkelt. Ja, ni läsare får själva avgöra.

Men nog var ansiktsuttrycken väldigt lika.


LÄMNA HATTEN PÅ...


Ja snart är det ju sommar så då glöm för fan inte hatten...


Fast grabben kör du en stripp för mig lämna hatten på 😉.

HAR DU TÄNKT PÅ ATT...


Har du tänkt på en sak, du behöver ingen mistel för att ge nån nära vän en puss på kinden, gör det för att visa din uppskattning.


Tänk vad en kram kan åstadkomma eller ta en fika helt bara så där då man minst anar det. Det kan göra underverk.


Tack för ordet gott folk.


VILA NU I FRID...


Varför gör vi bara vila i frid ? Och istället varför inte vi lever i fred också ?

Dela om du håller med.


måndag 17 april 2017

PUTINS RYSKA KONSERVBURKAR...


Då Vladimir Putin skickar sina ryska konservburkar små som stora, så undrar man vad innehåller dessa plåtburkar som kommer till våra svenska kuster.

Så nu då man sig vid kusten befinner sig, då har man iphonen i högsta hugg det kan ju komma glidandes en rysk konserv.


Och då man lyckas öppna denna ryska konservburk hoppas man ju finna rysk BELUGA KAVIAR. Men det finns tydligen ingen omtanke för det land ryska konserven besöker. Så nu undrar jag Vladimir Putin vars fan är ryska BELUGAN KAVIAREN som man har förhoppning av att finna i dessa ryska konservburkar ?

För ingen BELUGA KAVIAR blir det ingen 💋, 😉.


onsdag 12 april 2017

GLAD PÅSK ...


Jag önskar er alla en skön och fröjdefull påsk i var hem och hus. Vart ni än i världen er befinner, var tacksam ni med familjen bliver över påskmys och påskmat med glädje över livet er finner. Så MJAU en fröjdefull och glad Påsk låt dessa dagar i freden tecken få vara.


lördag 8 april 2017

APRILVÄDER....


April du mig är en luring, då man tror våren har anlänt med isfria vägar då kommer ovädret med blötsnö som gör vägarna till en hal mardröm, denna lördagskväll och söndagsförmiddag. Så vet man trotts allt att våren har anlänt och snart blir det snö och isfria vägar.




torsdag 6 april 2017

PUTINS EXFRU...

Vladimir Putins exfru Lyudmilla som skiljde sig från Vladimir för några år sedan. Har gift sig med en yngre man.


Artur Ocherety han är 20 år yngre än Lyudmilla, det är henne väl unnat. Hoppas han uppskattar henne mer än vad Vladimir gjorde. Hon är en snygg mogen kvinna så denna man kan skatta sig lycklig.

Men tyvärr verkar denna palats på franska Rivieran vara köpt av korruptions pengar liksom Putins yngre dotter Katerina också gjort. Om dom med åren fått ökade inkomster och deklarerat för högre inkomster hade det varit trovärdigt att dom har haft råd med den höga månadskostnad det blir med dessa palats både utomlands och i Ryssland. Men som vanligt förväntar oligarkerna att den hederliga ryska skattebetalaren ska stå för notan medan alltfler ryska pensionärer och statligt anställda inte får sina månadslöner/pensioner utbetalda eftersom dom pengarna går till ohederliga oligarker som vill leva på andras löner och pensioner.

Så tyvärr detta beteende verkar vara genomgripande även för familjen Putin och dom många tusen oligarker som nu i ökade konsumtion av ryska befolkningens pengar går rakt ner i betalningsskygga oligarkers fickor.

Att vara rysk oligark är en riktig skam som gör att affärsförtroende förloras, men på nåt konstigt sätt i och med att man gör dagliga affärer med dessa oligarker så tror dom att dom är bäst i världen och dom inte gör nåt fel, för övriga världen fortsätter göra affärer med tungt kriminella oligarker medans hederliga hårt arbetande ryssar blir allt fattigare och fler förlorar sina hem.

Så länge man gör det möjligt för Putin och hans oligarker att fortsätta med detta vansinniga diktaturstyre i och med att oligarkerna äger 60-70% av ryska statens nuvarande bolag. Alltså 1% av landets befolkning (oligarker) äger 75% av Rysslands tillgångar som gruvor, fabriker, oljebolag, gasbolag, vapenföretag, flygbolag, flygplatser, vägar runt om i Ryssland, byggföretag, järnvägar, ishockeylag, idrottsanläggningar, eventföretag, ja listan kan göras längre. Så allt mindre pengar kommer in till ryska befolkningen eftersom man nu också sänkt löner privata som statliga och höjt skatter på löner och pensioner.


måndag 3 april 2017

GÅ PÅ KRYCKOR AVSLUT...


Jag föll ju 19/2 och spräckte min knäskål, nu var jag idag och kollade om sprickan läkt. Och det hade den. Jag kan ju gå som vanligt.

Men har man haft benkorsett 5 veckor så inser man då man börjar gå utan korsett att man inte böjt benet på 5 veckor. Vilket gör att det blir svårare och gå. Så man får börjar göra saker som att gå ut promenader och göra en massa ärenden som gör att man rör på benet och det viktigaste böjer på benet som man inte gjort på 5 veckor. 

Så det är en vecka träning innan man kan börja dansa av glädje att vara rörligare. FRIHET !!


Ha en bra dag gott folk.

söndag 2 april 2017

ÖMSINT ÄLSKARE....


Alltså då en manlig T-Rex skulle bestiga en kvinnlig T-Rex så gnuggade dom näsorna mot varann som förspel. Och sen måste ju denna manliga best nypa kvinnliga Rex  i nackskinnet så han inte skulle glida av den kvinnliga älskarinnan.


Undra om det lilla kärleks nafset kittlade den kvinnliga T-Rex eller om det var ett litet brutalare kärleksakt.


SURFMÄNGD DEL 2...


Okej, man kan inte annat än gilla dom svenska telebolagen som nu finns i Sverige. Jag har min Iphone på Halebop och jag har tittat vad jag har för surf fick veta 24/3 att jag hade 29 GB kvar av mars månad. Nu har jag den 2/4 , 47 GB. Här gäller det att ligga i. Tack och lov ha Sveriges television lite olika kanaler så man får se fakta program, nyheter, naturprogram och debatt program och kan följa olika reportrar på plats runt om i världen så det gör att man kan använda en del surf. 

Men om man ligger på lite för mycket blir känslan av luggsliten människa ganska sann. Men roligt är det. Man blir som mer utåtriktad på ett positivt sätt. Och belönad för sin lojalitet som kund. Och då är det värt dom 369 kronor i månaden.Bra gjort Halebop.


lördag 1 april 2017

VÅRVÄDRET KOM AV SIG...


Här i Västerbotten kom våren av sig, snön återvänt men fortfarande nollgradigt. En månad kvar till riktigt snön smält bort.