torsdag 23 januari 2020

FRED & DONALD jr TRUMP...

Jag vet inte egentligen så mycket om Donald Trumps pappa, mer än att han gjorde en del skumma kriminella affärer och kom undan från lagens långa arm. 
Men Fred lärde Donald hur man gör affärer från hans synvinkel. Det Donald i hans större del av sitt liv gjort affärer civilt och fortsatt som USAS president. Inse det är vad Donald sr Trumps karma var och är. 

Som USAS president får man inte hålla på med egen intresse i sitt ämbete, men det utgör det republikanska fundamentet av republikanska partiet. Han har nu visat republikanska partiets verkliga ansikte. Och Donalds kriminella pengar och kontakter är vad som nu har brutit ned republikanska partiet till botten och USAS mentala anda. Men inse vad Fred Trump kom undan med i hans liv, får nu hans son Donald sr Trump betala, då Donald sr beslöt följa Freds fotspår i affärer och ideologi.

I sin jakt på rikedom och makt glömde han bort det som egentligen betyder något är familjen och att man står på egna ben, är hederlig och ärlig, som gör en mer respekterad och beundrad.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar