onsdag 15 februari 2017

VARNINGAR FÖR OSS MÄNNISKOR...


Det kommer en massa varningar för oss människor, vi ska inte äta för mycket kött för det är inte bra för miljön. Vi ska inte bada i gula alger i havet på somrarna för det kan på senare stadium utvecklas till senildemens. Vi ska inte röka för det ger försämrad lungförmåga och cancer. Vi ska handla miljövänligt, vi ska bygga miljövänligt, vi ska leva miljövänligt. Vi ska inte äta vissa fisksorter på grund av den höga gifthalten i fisken. 

Att vi inte ska simma i gula alger i havet det kan jag hålla med om, rökningen kan jag också hålla med om, att vi ska handla miljövänligt kan jag hålla med om, bygga miljövänligt det görs nu i Sverige på en rad olika stora och små byggprojekt med glasfasad där solpaneler är inbyggda som gör hela byggnaden självförsörjande på el. Att undvika äta vissa fisksorter gör många redan idag.

Och vi måste få ha djur kvar i vår natur som boskap ,renar, älgar, hundar, katter och hästar för att nämna några. För på det sättet göda marken och hålla landskapen öppna och levande och husdjuren tillför glädje för djurägarna. Så ett visst mått av köttätande måste vi ha. men undvika slänga plastsäckar och plastföremål som större fiskar äter och sen går en kvalfylld död till mötes.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar