tisdag 7 februari 2017

ÄTER STRID OM MAKTEN ÖVER...


Nu då vår värld är stormig på vissa ställen för att 2 herrar om makten nu ska kämpa. Med missiler och bomber dom nu kraften ska mäta. Och folket i dom platser bo där nu ska strider råda, om  vem som herre över dessa ska vara.

Med sorg i sitt hjärta dom en liten packning måste ta, för nu åter igen för sitt liv fly krig, maktkamp och terrorister. Så som barn man sig tänker, vars jag mig än i världen vänder så min lycka i Trump och Putins händer.

Denna makt kamp har och ett pris då djur och natur får sin tillvaro sönderbombad och lugna tillvaro störd. Med dagliga bomber och skott nu i luften dagligen höra. Och krutet i marken nu ligga och med regn till grundvatten sjunka. Sen i framtiden då folket återkommit då med hälsan får betala för stormakternas  strid utkämpat om vem som över deras land nu ska bestämma.

När ska maktens män lära sig att inte återupprepa historiens gamla misstag. För tyvärr är det så att många människor på vår jord korta minnen har. Nu sen man chocken kommer över hur kriget tärt på landets befolkning då 2 supermakter stridit om att till sina undersåtar skapa, så kostnaden för kriget i deras land ska nu krigshärjande landet nu betala. Och känna tacksamhet för att åter förtryckas i en så kallad modern demokrati av den herre som makten med dödligaste vapen vunnit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar