tisdag 24 maj 2016

VILKA SOM ÄR FÖR TRUMP...

Att fördelningen mellan Trump och Clinton säger en hel del tycker jag. Att Ryssland och Putin tycker om Trump är väl för att Putin ser sig som Trumps jämlike och tror att Trump kommer att följa Putins minsta önskning gällande Mellanöstern och Ukraina.

Men ingen politisk kandidat kommer att ha en fördjupad arbete för dom vanliga väljarna i Usa utan på grund av det nuvarande politiska systemet målat in sig att följa vapenindustrin, oljebolagen och gasbolagens minsta önskan vilket fortfarande inte möjliggör väljarnas önskan om en politisk systemskifte som verkligen stärker den vanliga människan i det amerikanska samhället och staten.

Nu återstår och se om Donald Trumps stora löften om att han tar folkets parti och kommer att hjälpa dom människor som förlorat mark till dom stora bolagens förgiftningar bland annat som hans väljare valt honom för.

För nu är det ingen affär han avger fagra löften för att få affären i hamn och sen göra nåt helt annat än han lovat göra för sina många miljoner väljare. Särskilt  dom fattiga lågavlönade väljarna men även dom arbetslösa.

Men alla länder har olika erfarenheter av assistans och affärer med USA genom årtionden vilket också avspeglar sig vad man finner trovärdigt dom elitpolitiker säger till omvärlden. Och det gäller Donald Trump också då ser man finanspolitiskt vilka sort affärer han gjort och hur han har skött dom genom åren och sen dömer utifrån det om han är en trovärdig president för Usa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar