tisdag 24 maj 2016

GÄLLANDE FLYKTINGAR...

Då man ser olika länders diktatorer styra sitt land i krig och miljöförstöring med stolthet. Som är blinda för dom negativa effekterna det får för befolkningen som skapar krig, förgiftningar och massflykt med förödande konsekvenser främst för barnen och för flyktingarna ekonomiskt.

Nuvarande flyktingar är från krig , politiska flyktingar och det har börjat komma miljöflyktingar och flyktingar som flyr svält,fattigdom för att deras brödföda har blivit utrotad. Det gör att det är mellan 10-11 miljoner flyktingar som flyr för sina liv med minderåriga barn i dagens verklighet.

Och om dom ukrainska oligarkerna bestämmer sig för att följa Putin och hans oligarkers destruktiva väg. Och låta ukrainska extrem partiet Azov bli mer mäktiga i det ukrainska parlamentet med deras Hitler ideologi, då jäklar översvämmas Europa av ännu mer politiska flyktingar.
Och omgivande länder kommer att vara konstant stridsberedda för extrem aggressiva Ryssland och Nazi Ukraina. Och statsbudgeterna får prioritera flyktingar istället för affärer och mer företagsproduktiva lösningar för sina länder. Och dom människor som är barn till Hitlers soldaters våldtagna kvinnor i närheten av nazistyrt Ukraina kommer ha ytligare en orsak att fly ännu längre från dessa länder, att vara ett våldtäktsbarn till nazisoldat är ingen som man från 2:a världskriget går ut offentligt med. Fast det är ju inte barnens fel utan ledaren Adolf Hitlers fel.

För tyvärr har Ryssland också ryska nazister.Och eftersom Ryssland och Ukraina har homosexuella, judar, islamister och oliktänkande så är deras liv i fara. historien går i repris med ny aktörer men med samma destruktiva agenda.

Det börjar bli lite tjatigt med dessa människor som åter gör gamla misstag igen och igen och igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar