torsdag 29 mars 2018

PRINSESSAN DIANA...





Jag minns bröllopet mellan prins Charles och prinsessan Diana. Sen kom den tråkiga skilsmässan och media drevet på henne. Med det tragiska slutet.

Men efter skilsmässan då hon byggt upp sig efter skilsmässan så blev jag stolt som kvinna för vad hon valt för väg och för vad hon valde att stå för. Att acceptera varandras olikheter, respektera människor oavsett handikapp och se människors förmåga istället för hinder dom har med sina handikapp. Och älska dig som du är.

Så har du en fyllig kvinnokropp älska dig som du är och har du en man som kritiserar din kropp för det, är det mannen ifråga du ska göra dig av med. Och älska dig själv som du är. För alla passar inte som fotomodell smal kropp.



Så det är som Jessi J sjunger Flickor/Kvinnor älska era kroppar som ni är, ge inte efter för hatarna. Alla kan inte vara lika perfekta. Skönhet sitter i tittarens öga och sinne inte i vad mängden tycker och har för mall.




Sen har jag ju inte med åren följt vad som har hänt och skett för förändringar i engelska kungahuset i och med att man har fullt upp med att leva mitt eget liv. Men vetat om prinsessan Dianas välgörenhetsfond vilket hennes söner sköter exemplariskt. Hon skulle varit stolt över dom.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar