torsdag 29 mars 2018

PRINSESSAN DIANA...





Jag minns bröllopet mellan prins Charles och prinsessan Diana. Sen kom den tråkiga skilsmässan och media drevet på henne. Med det tragiska slutet.

Men efter skilsmässan då hon byggt upp sig efter skilsmässan så blev jag stolt som kvinna för vad hon valt för väg och för vad hon valde att stå för. Att acceptera varandras olikheter, respektera människor oavsett handikapp och se människors förmåga istället för hinder dom har med sina handikapp. Och älska dig som du är.

Så har du en fyllig kvinnokropp älska dig som du är och har du en man som kritiserar din kropp för det, är det mannen ifråga du ska göra dig av med. Och älska dig själv som du är. För alla passar inte som fotomodell smal kropp.



Så det är som Jessi J sjunger Flickor/Kvinnor älska era kroppar som ni är, ge inte efter för hatarna. Alla kan inte vara lika perfekta. Skönhet sitter i tittarens öga och sinne inte i vad mängden tycker och har för mall.




Sen har jag ju inte med åren följt vad som har hänt och skett för förändringar i engelska kungahuset i och med att man har fullt upp med att leva mitt eget liv. Men vetat om prinsessan Dianas välgörenhetsfond vilket hennes söner sköter exemplariskt. Hon skulle varit stolt över dom.


onsdag 28 mars 2018

MICHAEL BOLTONS HETA VIDEO....

På påsk kan man ju också tänka på romantik, då är skönsjungande Michael Bolton med hans : Can i touch you there, en bra sång. Ta er en kopp kaffe luta er tillbaka och njut gott folk...

 




tisdag 27 mars 2018

NU PÅSKEN ANLÄNDER...


Nu då påsken för dörren står denna onsdag, så önskar jag eder alla en fröjdefull och mysig påsk.

Och förstås en god morgon.


fredag 16 mars 2018

UPPEHÅLL I SNÖANDET...


Det är lite molnigt men solen lyser igenom, det är vårvinter med besked. Man får vara tacksam för det lilla.

Skönt med lagom kallt och fritt från snöande några dagar. Då får man som lite annat gjort istället.

Ha en bra helg gott folk.


lördag 10 mars 2018

GAMLA HUSKURER...


Gamla kloka gummor på 80 år har sina plus. Ringde till en väninna och hon hörde hur jag hostade. Då sa hon hon fick av en kvinna där hon bodde att dricka 2 deciliter ljummet vatten och i det rör man ner 2 teskedar bikarbonat. Och drick det.
2 första dagarna 4 gånger per dag och sen några dagar 2 gånger om dagen. 

Inser det blir olika resultat för olika personer, vissa börjar hosta upp slem och hostan dämpas sen eftersom, men jag går mot strömmen förstås jag får snyta mig som bara den.

Tänk vad våra kroppar har roliga lösningar på saker vi tycker är jobbiga. Jag är nöjd med min lösning.

Men börjar bli på bättringsvägen, med gammal huskur.


fredag 9 mars 2018

VÅR INFLUENSAN...


Ja då har man vårinfluensan , 2 dagar totalt utslagen av feber och hosta, vilket innebär man orkar bara vara sängliggande. Nu första dagens jag fått i mig morgonfika med smörgåsar. Har inte direkt saknat mat. Men druckit mycket vatten.

Har nu 10/3 mindre feber och orkar vara uppe lite mer. Tar det fortfarande lugnt. Så om ett tag ska jag ta dricka kaffe och se hur min kropp reagerar på det. Skönt att ha detta elände gjort sen för senare i vår. Man får se det positiva i det hela.


tisdag 6 mars 2018

DOM RYSKA SEXBOOTSEN...


Kritiserade det ryska agerandet i Syrien och London på Twitter och vips kom sexbootsen som följare.

Det är så ovärdigt Kreml elitens lilla'kock' med sina sexboots. Så blockerade direkt. Göra affärer med ryska statens agerande med trollfabriken i Sankt Petersburg och sitt nu maffialiknande mobbande mot andra länder gör att man tvekar gå in i affärer med ryska staten på riktigt goda grunder.


torsdag 1 mars 2018

LJUSARE TIDER...



2:a mars 2018 och det märks att våren har anlänt, det är ljusare tidigare på morgonen nu.

Och snart snöfritt, det är det bästa av allt, mindre att skotta och slippa klä sig flera lager kläder för att gå ut. Ja våren har sin tjusning kan man lugn säga.