lördag 27 januari 2018

SÖNDAGSMORGON...


Alltså det är bara inse denna dag ledigt och som man kan göra saker som man bara har lust att göra.

Som äta en stor skål med glass och sen bara sitta och vara och inte tänka på hur man är klädd. Eller nåt annat man känner för efter en söndagspromenad i friska luften.

Inget arbetsschema att följa efter förrän på måndag...


fredag 26 januari 2018

SNART VÅR...


Mars räknas som vårmånad, den månad då våren anländer till Sverige. Och man kanske har ett sommarställe att fara ut till och koppla av på helgerna.

Varje årstid har sin tjusning och saker vi svenska älskar att göra varje år.


tisdag 23 januari 2018

ATT HA STORA ÖRON...


Att ha stora öron har sina fördelar, det sägs att man hör extra bra då. Men ännu bättre om man är liten även som djurunge då vill djurskötarna gosa extra med en. Det är ju ett vinnande koncept för bägge parter. Att vara djurskötare i djurparker har sina fördelar den saken är klar, händer olika saker varje dag. Jobb som inte blir långtråkigt.


NATURENS MIRAKEL SKAPELSE...


Ibland kan man bara förundras över naturens underbara förmåga att skapa små underbara skapelser som man kan bara älska. Det är en del av våra husdjur levande bevis på.


söndag 21 januari 2018

SNÖN VRÄKER NER...


Okej, här i Skellefteå har det snöat i 2 dagar utan uppehåll, söndag kväll och över natten blev det uppehåll. Då man tänker på mängden snö skrattar man inte direkt av glädje, då man tänker på snöskottningen.

Men om man vänder på steken och tänker med mängden snö kommer ju elbolagen har lite väldigt lite att argumentera för att ha höga elpriser. Taket på mitt hus 70 centimeter tjockt snötäcke på taket, så nog är det snö alltid.




lördag 20 januari 2018

VAR DIG SJÄLV...





Kom ihåg du ser aldrig tokig ut om du har roligt samtidigt.


SOLSKYDDA DIN KROPP...


Snart kommer sommaren, kvinnor glöm inte att då ni på stranden är, se till att skydda makens väsentligaste viktigaste delar. För det är inte bra med för mycket sol heller.


torsdag 18 januari 2018

VÄRDERING AV LIV...


Detta är en bild från Mexiko 2016. Hundägare hade tröttnat på sina hundar så istället för att fara till avliva sina hund på djursjukhus ställde han ut sina hundar vid soptunnorna och som ni ser, det folk ställer ut vid soptunnorna tar sopgubbarna. Det var levande hundar som tittade in i kameran och las ut på internet.

Det var början på det etiska förfallet som nu börjar sprida sig och inte bara berör djur utan människor också. Det här är väl en samhällsutveckling ingen förälder vill ha för sina barn oavsett religion eller land man bor i.


lördag 13 januari 2018

SPRIDA NEGATIVA VIBBAR...


Skitsnack skapas av avundsjuka, sprids av hatare, accepteras av idioter och handlar om oskyldiga.


MORGONSTART...


God Morgon, gott folk.

Vi vet ju redan att speglar aldrig ljuger. Och att vi ska vara tacksamma för att speglar inte skrattar...

fredag 12 januari 2018

MYCKET BUS GER TRÖTTA BARN...


Alltså våran mamma tog oss först på en lång promenad. Tänk våra små ben fick gå jättelångt. Sen kom vi hem igen och fick äta mellanmål  och sen mera bus i några timmar.

Gäsp... man blir ganska trött av allt vi gjort, då är det skönt då mamma lyfter ner oss i en gosig säng att sova i.

 Godnatt...


GOD MORGON...


Gott folk önskar er alla en god morgon, ja nu är det lördagsmorgon här i Sverige varje fall. Ha en bra dag, gott folk.


HELGPARTY MED KONSEKVENSER...



Gott folk man ska inte festa för hårt dagen före man ska jobba som möbelsnickare, det kan bli lite fel på arbetsfokuseringen med givet resultat.


onsdag 10 januari 2018

JANUARI 2018...


Tänk vilken början på Januari 2018. Vår moder jord visar med tydliga tecken att hon mår inte bra. Extrema väderomslag där man minst förväntar sig snöfall och regn där det borde snöa. Översvämningar på vissa ställen och torka på andra ställen.

Man får hoppas dessa katastrofer får länder att enas och att krigen där man krigar länder emellan tar slut för nu börjar barn som vuxna verkligen bli krigströtta. Och att vi får fokusera på att bekämpa terroristerna som håller skynda på miljöförstöringen.

Och att OS i Sydkorea får ett fredligt genomförande nu då Nordkorea har beslutat ansluta sig. För genomförs det med bravur och fredlig anda kommer mer positiva förändringar som vi alla behöver.


onsdag 3 januari 2018

FLERFAMILJS HUS...


Jag bor för tillfället i flerfamiljs hus och jag har för vana att tvätta på nätter, då får man ha hela tvättstugan för sig själv. Nu då jag gick för att boka och ladda in i tvättmaskinerna då var nästan hela tvättstugan ockuperad av tvätt. Det var kläder överallt. Så snäll som jag är tog jag ut en kudde som var klar ur torktumlare och la in täcke som var färdigtvättat. Och satte igång min tvätt.

Sen torkade jag golvet så jag kunde ta ut min tvätt med rent golv.

Fördelar med att bo i flerfamiljs hus, här i området med insatslägenheter  att grannar hjälp åt och där jag bor är det lugn och skötsamma människor.

Nackdelar med att bo i flerfamiljshus är att vill man ha en riktigt ren tvätt stuga funkar det inte. så då är faktiskt eget hus mera värt.


tisdag 2 januari 2018

SAMSUNGS UTHÅLLIGHET...


Alltså min gamla trotjänare sen 21 år, gamla teven Samsung gav sin sista poppande suck mitt i nyheterna jag såg på.

Bildröret poppande. Ja, men är tacksam att teven hållit i 21 år. Men New Boliden AB blir det väl som får den. Det finns ju lite guld och övriga delar återvinns till andra företag som behöver dom delarna.

Helt otroligt, vilken början på det nya året. Men då kan man ju skaffa sig lite nytt förstås det ser jag som en fördel.