söndag 17 oktober 2021

GOD NATT...

 


Önskar er alla en god natt och dröm sött...



ORDET FRED...

 



Varför gör vi bara vila i frid ?

Varför gör inte leva i fred också ?


Dela om du håller med...



TACKA LIVET...


 Oavsett hur bra eller dåligt ditt liv är, ditt liv är,vakna upp varje morgon och var tacksam att du fortfarande har ett...



SVAG MAN...

 


En svag man tål inte kritik,klara inte av att kompromissa,kan inte samarbeta med politisk opposition. Har svårt att ta in nya idéer som inte ekonomiskt gynnar honom personligen.

Om en kvinnlig journalist skriver något ofördelaktigt om honom eller hans familj med juridisk fakta som grund och mannen i fråga,så en svag man reagerar med att all sina rädda manliga ego förminska henne, förlöjliga henne. Och sen förväntar sig respekt från andra kvinnliga politiska landsledare. Har inte större insikt om hur den nya moderna världen fungerar med kvinnor världen över.

En man kan endast visa sin styrka med visa sin förmåga att kompromissa,ta kritik och samarbeta med opposition. Och erkänna gott jobb som ett lag,för ett lag. Vilket ger bättre samtals klimat och ger tillit för utländska intressenter i samarbete. En stark man får övriga i hans omgivning känna sig delaktig i en positiv utveckling i vår värld.