lördag 26 september 2020

HÖSTRUSK...

 

Igår 26/9 regnade det och var riktigt höstruskigt väder. då var det skönt att vara inne med tända ljus och dona lite med hushållsgöra.

Snart jul, decembermånad. Hoppas det blir med fredlig så alla barn i krigsområden får någon gång i sina liv känna lugn och glädje i sina liv. Det är vad jag önskar i jul för barnen i vår värld.



torsdag 24 september 2020

USAS BRANDMOLN ÖVER SVERIGE...

 

19-20/9-2020 blåste det in från USA starka vindar, som förde med sig rök från USAS skogsbränder. 

Denna rök var moln som var rosa röd färgade i Sveriges luftrum. Och precis som i USA var det rök/ moln med innehåll som inte var hälsosamt för människor eller djur.

Och det är fortfarande rejäla skogsbränder i USA som tydligen kan fortsätta brinna till och med december. Och göra väldigt många hemlösa, under USAS pandemi.

Så man inser det kommer fler starka vindar från USA med ohälsosam rök över Sveriges luftrum.


onsdag 23 september 2020

TACKSAMHET...

 

Med tanke på allt som pågår och händer i världen. Och då man hör Donald Trump och hans hatiska haranger, så är det god en ide att stänga av internet ett tag. Sätta sig och njuta av en god kopp kaffe med något gott till. Eller en kopp te.

Med det som pågår i Ryssland så inser man, att vara hederlig, ha ordnat ekonomi och ordnat liv, det är är livets största vinstlott i livet. Se vad man åstadkommit på egen hand, tak över huvudet, mat på bordet och kläder på kroppen och skor på fötterna.

Vara tacksam för familjen, barnen och våra husdjur.

Vara tacksam för livet. Sen att Saudiarabien och Iran tar sitt arabiska förnuft till fånga och verkställer verklig fred i Jemen. Och inte låter dom jemenitiska barnen svälta till döds. 

Att vi får för barnens skull avsluta 2020 på ett bättre sätt att ge barn oavsett land, en bättre framtid.

Det är något att känna tacksamhet för...




ELDIGT HET...

 

Ur eldens flammor kom han, stark eldig...

Och jag...




ALLTSÅ...

 

Alltså drömbilden av brandmannen är, detta. vilket får kvinnor drömskt tänka...




UR KVINNLIG SYNVINKEL: HETT I KÖKET...

 


Då en man i köket....



En man som kan laga mat är ett plus i hushållet och familj.



SNART HALLOWEEN...

 

Tänk snart är det 30/11, halloween. En amerikansk jultradition vi svenskar börjat med. Med klä ut sig och knacka dörr för godis. Fast här i Sverige tänder vi ljus på våra anhörigas gravar. Och minns våra anhöriga och våra ljusa stunder med dom då dom levde. Vilket skänker oss glädje och trygghet i livet.



lördag 12 september 2020

ÄGG FRÅN 18 ÅR...

 




En butik i svensk stad i Sverige har problem med ungdomar som köper ägg och sen kastar ägg på stadens fastigheter. Så butiken har löst problemet med att införa 18 års gräns för att få köpa ägg.



Så löser man problem med stökiga ungdomar, sen blir väl lösningen att dom får vara 25 år för att få köpa alkohol, för då alkohol kommer in försvinner intelligensen för dom yngre.