lördag 13 juni 2020

KOSMISK KARMA...

Då det gäller kosmisk karma, innebär det att barn som kopierar sina föräldrar och går flera steg längre än föräldrarna gör.

Ta till exempel dom ryska oligarkerna så dom som stal statliga företag och gjorde dom till sina privata företag och lever på dom ryska skattebetalarnas kostnad överlyxiga lyxliv runt om i världen utom i sitt eget hemland. En oligark som stal och fortfarande varje månad får statliga bidrag till sitt globala företag och privata lyxliv, som har en son som också lever på ryska skattebetalares bekostnad utomlands i lyxliv. Men sonen är aktiv med besök till Moskva för att se till 34 ryska Duma politiker får sin dagliga dos av kokain, heroin så han har trogna lakejer till att sätta hans kriminella agenda på Duman dagliga beslutsbord.

Sen kallar dom sig stolt Rysslands patrioter, medans dom dränerar ryska statens kassa och låter infrastruktur, sjukvård och statliga fastigheter förfalla. Gjort Ryssland en säker hemvist för kriminella som flyr hemlandets rättvisa och nynazister med träningsläger i Sankt Petersburg så dom lär sig tar över arabiska terroristers ageranden mot ryska statens affärspartners. Civila kan lugnt skaffa tungt militärklassade vapen som skjuts med runt civilbefolkning med familjer. 
Pensionärer bland oligarkerna känner viss skuld därför dricker många stora mängder alkohol, för att döva sitt dåliga samvete. Och deras barn och barnbarn därmed förlorar sin känslomässiga patriotiska känsloband, där dom har starkare band till land dom flytt till för att slippa se verkligheten vad dom skapat i sitt så kallade 'kära fosterland'.
Vilket gör generation 3 och 4 inte kommer att se Ryssland som sitt moderland man ska värna om som patriot. Men sen flera generationer framåt kommer dom att få uppleva vad då deras förfäder utsatt befolkning för. Det är vad jag kallar kosmisk karma med sting.



KOSMISK BALANS...

Ibland är det bra att sitta i tystnad ute och dricka sitt kaffe, med fågelkvitter som musik.
Kom att tänka på kosmisk balans och med det menar jag hur vi har våran familjedynamik. Vi kan ta Vladimir Putin till exempel, han förlorade sina 2 äldre bröder i TBC och några år efteråt kommer Vladimir till världen. Vladimir i sin tur får föräldrarnas kosmiska balans i sin familj. Han fick 2 flickor, som balanserar hans 2 döda bröder. Vladimirs döttrar kosmiska balans får 1 barn var, som balanserar Vladimir som överlevande son.

Det är som familjernas sammansättning som präglar barn och barnbarns familjedynamik. Vilket fortsätter generation efter generation. Det kan också inkludera missfall i familjehistoria.