lördag 23 maj 2020

SLUTET AV MAJ MÅNAD 2020...

Nu så här i slutet av maj månad 2020, så noterar jag det är fortfarande kyligt i luften. Men ingen snö. Och det är ju positivt med ingen snö.

Renare luft noterar jag, då inga flygplan flera gånger per dag för över Skellefteå från olika destinationer. Vissa företag är igång, men det är mindre trafik ute på vägarna, så renare luft har det blivit. Mer människor är ute och går men håller avstånd på 2 meter till andra. 1,5 meter i matbutik och apotek. 

Så positiva attityds förändringar har det blivit i Skellefteå också. 



tisdag 12 maj 2020

SNART MITTEN AV MAJMÅNAD...

Det är snart mitten på majmånad och det är kyligt. Och då det är nederbörd, så är det snöhagel som snabbt smälter bort. Det är bara att tänka bara några veckor till då blir det sommar på riktigt. Och det är ju positivt.



onsdag 6 maj 2020

ÄLGVANDRINGEN PÅ SVERIGES TELIVISION...

Att SVT sänder på play älgvandringen, men också andra djur kommer med på bild. Är verkligen uppskattad. Dom som är handikappade och inte kan komma ut i naturen har på detta sättet en möjlighet att komma viltet närmare och se deras naturliga beteende. Vilket gör att man uppskattar dom vilda djurens besök mer på hustomten eller bakom en flerfamiljsbostad mer.