torsdag 25 april 2019

VÅRTEMPARATURER...

Noterar att det är minusgrader på natten och på dagen är det +8-10 grader Celsius.

Men det börjar gå mot varmare grader, det är ju en fördel. Att få lägga bort vinterkläderna känns skönt. Nu är det en period med mellanläge då man inte vet hur man egentligen ska klä sig. Tur den är kort.


måndag 22 april 2019

MERCEDES BENZ ELLER NISSAN...

Om man till exempel ska köpa sig en bil nu i vår innan sommaren. Och man älskar Mercedes Benz men vill köpa bil som släpper ut lite avgaser, vad ska man i miljövänligt alternativ välja för bil.

Då tittar man på en lista gjord efter verkliga tester på utsläpp, då släpper Mercedes Benz ut mest bilavgaser och är därmed sämre ur miljösynpunkt.

Nissan är en annan bil som jag gillar och den släpper ut betydligt mindre än Mercedes Benz. Och ska man vara miljövänligt så väljer jag Nissan.

Alltså det är inte lätt att följa sitt hjärta om man ska vara miljövänlig och inte ha bil som tömmer plånboken skattetekniskt sett. Man får hoppas att Mercedes Benz stramar upp reduceringen med avgasutsläppen så man kan ha en miljövänlig bilmodell som man i grunden älskar.


måndag 15 april 2019

GLAD PÅSK...

Tänk att nu är det påskvecka i Sverige, så gott folk nu önskar jag er alla en GLAD PÅSK.

Med påsken inser man nu är våren här, för nu börjar snön vid kusten här i Västerbotten smälta bort och vägarna är isfria och då känns kroppen...