söndag 31 januari 2016

FLYGKRASCHEN AIRBUS A321 I EGYPTEN 2015...


Med tanke på att planet sprängdes i bitar så kraftigt så tror jag helt på ryska bombexperterna att det var TNT. Men med tanke på att vingarna hamnade 1 kilometer från flygplans kroppen och att det krävdes en teknisk kunnig person att få ombord bombvästarna. 
Ser man på bilden ovan så kunde en tekniker också gå ombord och placera dom under en stolsits. Dom här stolarna tyder på en stark sprängkraft bakifrån.

Vilket i praktiken innebär att piloterna är oskyldiga och att Putin gjorde ett grovt misstag som nu måste korrigeras då det gäller ukrainska pilotens syster som dom krävde på hundratusentals dollar i skadestånd. Vad som nu sägs är att teknikern har gått med i DAESH så det är väl egentligen inte frågan om nån av piloterna ligger bakom bomben.

Bombvästarna var placerad i mitten av planet vid vingarna på vardera sida om gången.Och med tanke på mängden med sprängmedel så blev det ett rejält eldklot som förkortade livet på passagerarna med sekunder.

lördag 30 januari 2016

SISTA DAGEN I JANUARI 2016...

31/1-2016 är det milt väder ute idag och jag börjat dagen lugnt. Nu ska jag dricka mitt kaffe och njuta av en lugn och skön söndag. sen ska jag lägga en ansiktsmask och njuta. 

Ser ut och molnen drar in så det blir nog lite snöfall idag. Men tänker inte klaga det är ju vinter.

Ha en skön söndag gott folk.

torsdag 28 januari 2016

FJÄRRVÄRME...

Nu börjar jag inse varför jag inte tycker om fjärrvärme. Värmeväxlaren i badrummet har den senaste veckan pyst och tickat. För ett par dagar med kallt och sen ett par dagar med plusgrader så har den fått fnatt. Fjärrvärmen är inte gjord för såna temperaturväxlingar. Det finns stunder då jag bokstavligen vill slita loss växlaren från väggen och kasta ut eländet, men då har jag 40 meter rör som varmvatten inte cirkulerar igenom till ingen nytta. 

måndag 25 januari 2016

BOMBHOT MOT SKOLOR...

En del människor måste ha väldigt tråkigt liv och vridet nöjeslystnad då dom skrivet på Webbsida bombhot mot skolor i 5 olika kommuner i Västerbottens län. Men fler skolor runt om i Sverige har också fått bombhot och universitet. Dom har ju inte skapat denna enorma flyktingkatastrof som nu utspelar sig i EUROPA och som Ryssland med sina allierade finner så roande. Så åter igen har dom attackerat oskyldiga människor precis som Al Qaida och DAESH gjort och gör.

onsdag 20 januari 2016

DATORN & JAG INTE ÖVERENS...

Jag hoppar inte direkt av glädje men med flera uppdateringar på min dator så har den förra bloggen som delvis finns kvar blockerats så jag kan varken skriva eller radera mina bloggar ,så nu blir det ny med nya lösen ord. Försökt i flera timmar radera gamla men nej det gick inte. Så försökt skärmdumpad dom gamla. Får se om teknikerna på blogger redaktionen läst det jag skrev om skärmdumpning och förstått.